Advertisement

Razboi total intre Andreea si Livian! Atingeri suave intre Andreea si Jador? Care este adevarul?

Razboi total intre Andreea si Livian! Atingeri suave intre Andreea si Jador? Care este adevarul? Razboi total intre Andreea si Livian! Atingeri suave intre Andreea si Jador? Care este adevarul?
O nouă experiență a dragostei.
Un nou reality show în care 7 fete și 7 băieți ce nu se cunosc își caută dragostea adevărată. Emisiunea în care concurenții își petrec 8 ore în case alăturate și vin laolaltă pentru a se cunoaște mai bine, iar iubirea adevărată este răsplătită cu 1500 euro cu ajutorul publicului, este prezentată de Andreea Mantea. Concursul are o singură regulă: "Fetele și băieții nu se pot vedea câtă vreme nu sunt filmați".




Puterea dragostei (05.08.2019),impreuna in avion?,soc,a fost super fain,Situatia se complica!,Jador se teme ca Simina se va intoarce cand el va fi cu Ella!,Actiunile lui Livian o fac pe Andreea sa fiarba!,Ella,sensibilizata de durerea inimii lui Jador!,Andreea si Bianca si-au declarat razboi!,Livian si Andreea s-au certat inainte de intalnire?,Razboi total intre Andreea si Livian,Atingeri suave intre Andreea si Jador? Care este adevarul?,

Post a Comment

0 Comments