Advertisement

Pubg Mobile Lite Hata Kodu:restrict Sorunu Çozumu %100 Kesin Oluyor

Pubg Mobile Lite  Hata Kodu:restrict Sorunu Çozumu %100 Kesin Oluyor PUBG MOBILE LITE açıklaması

PUBG MOBILE LITE burada! Unreal Engine 4 ile oluşturulan PUBG MOBILE'ın bu sürümü, daha fazla cihazla uyumludur ve dünyadaki milyonlarca hayranı çeken oyun deneyiminden ödün vermeden daha az RAM'li cihazlar için optimize edilmiştir. PUBG MOBILE LITE, 40 oyuncu için yapılmış daha küçük bir haritaya sahip ve bu da geleneksel PUBG oyun tarzını koruyan daha hızlı bir oyun anlamına geliyor! 

1. PUBG MOBILE LITE Kazananların hepsini alması için 
40 oyuncu, grafik olarak zengin 2x2 km'lik bir adaya paraşütle bakıyor . Oyuncular ayakta kalan son oyuncu olmak için sürekli daralan bir oyun alanında mücadele ederken, kendi silahları, araçları ve malzemeleri için temizlemelidir. İnmeye hazır ol, yağmala ve hayatta kalmak için ne gerekiyorsa yap .. Bu Savaş Royale mı! 

2. Yüksek Kaliteli Grafik ve HD Ses
Güçlü Unreal Engine 4, çarpıcı ayrıntılara, gerçekçi oyun efektlerine ve Battle Royale için mükemmel olan büyük bir HD haritaya sahip, çarpıcı bir görsel deneyim yaratıyor. Yüksek kaliteli ses ve zengin 3D ses efektleriyle oynarken dünyaya dalın. 

3. Gerçekçi Silahlar 
Sürekli olarak büyüyen, her biri gerçekçi balistik ve seyahat yörüngelerine sahip, ölümcül ateşli silahlardan, yakın dövüş silahlarından ve atılabilir silahlardan oluşan bir silah arasından seçim yapın. Oh, ve PUBG'nin imza tavası? Tavaya sahibiz. 

4. Arkadaşlarla Ekip Kurun 
Savaş planınızı sesli sohbet yoluyla koordine etmek ve düşmanlarınız için mükemmel bir tuzak kurmak için arkadaşlarınızı davet edin ve ekip kurun. 

5. Adil Oyun Ortamı
Güçlü dolandırıcılık önleme mekanizmaları, tüm PUBG MOBILE LITE oyuncuları için eğlenceli ve adil bir ortam sağlar. 

Abone olmayi unutmayin

DU Recorder,

Post a Comment

0 Comments