Advertisement

Can Yaman, the king in Europe? Is the popularity of overseas increasing? Why do we have lynch news?

Can Yaman, the king in Europe? Is the popularity of overseas increasing? Why do we have lynch news? Can Yaman, the king in Europe? Is the popularity of overseas increasing? Why do we have lynch news?

Can Yaman is receiving great interest abroad. The king is a phenomenon in Europe. The support of the fans protects the king. Can Yaman news is published in many magazines every week. Can is compared with the most popular people in the world in European countries. Can Yaman name is competing with Holywaood stars. Tom Crusie competes in Can Yaman with Jony Deep.

In Greece, magazines Can and Demet show news every week. It is broadcasted on the Italian channels Nazlı and Ferit Television as comedy and parody. It is possible to find many examples.

Can Yaman has achieved that no Turkish actor has succeeded in Europe. A lot of actors in Turkey, we know you want to be popular in European countries. There are celebrities chasing this dream for years. Can Yaman has gained a reputation beyond these dreams in a short time. Some people still can't accept this fact. Can Yaman and Faruk Turgut projects were appreciated. In the face of this rapid rise, the attacks of the TV series and their producers, which have lost their image and money, continue.

Can Yaman and his new project are already a topic of curiosity. There are many country fans waiting for the Can Yaman project. Can Yaman established his kingdom in Europe. Can Yaman rise is not an event to be prevented. Can Yaman's success, one day everyone will have to accept. Magazine program and news producers have to adjust to this situation. Can Yaman, a king sitting on the throne in Europe.

Can Yaman, Avrupada kral mı ? Yurt dışı popülerliği artıyor mu ?. Neden linç haberleri neden var ?

Can Yaman, yurt dışında yoğun ilgi ile karşılaşıyor. Kral, Avrupada tam bir fenomen. Fanların desteği, krallı koruyor. Her hafta bir çok dergide Can Yaman haberi yapılıyor. Can, Avrupa ülkelerinde dünyanın en popüler insanları ile kıyaslanıyor. Holywaood starları ile Can Yaman ismi yarışıyor. Tom crusie, jony deep ile Can Yaman yarışıyor.

Yunanistan da dergilerde Can ve Demet dizileri her hafta haber oluyor. İtalyan kanallarında Nazlı ve Ferit Televizyon kanallarında komedi ve parodi olarak yayınlanıyor. Bir çok örnek bulmak mümkün.

Can Yaman, Avrupada hiç bir Türk aktörün başaramadığını başarmış durumda. Türkiyede bir çok aktörün, Avrupa ülkelerinde popüler olmak istediğini biliyoruz. Yıllarca bu hayal peşinde koşan ünlüler var. Can Yaman kısa sürede, bu hayallerin ötesinde bir şöhrete kavuşmuş durumda. Bu gerçeği bazı kişiler hala kabullenemiyor. Can Yaman ve Faruk Turgut projeleri çok beğenildi. Bu hızlı yükseliş karşısında, cidi imaj ve para kaybeden TV dizileri ve yapımcılarının saldırıları sürüyor.

Can Yaman ve yeni projesini şimdiden merak konusu. Can Yaman projesini bekleyen bir çok ülke hayranı var. Can Yaman Avrupada krallığını kurmuş. Can Yaman yükselişi engellenecek bir olay değil. Can Yaman başarısını, bir gün herkesler kabul etmek zorunda kalacak. Magazin program ve haber üreticileri bu duruma kendini alıştırmak zorunda. Can Yaman, Avrupada tahtına oturmuş bir kral.

*Youtube, subtitle feature is active in our videos.
** Language settings help video :
You can change the "language settings" from the "settings" option in the bottom right corner of the video you are watching.
1- "Settings", 2- "Subtitles", 3- "Auto Translate" - Enable by finding your own language.
İçerik Açıklamaları:
*İlgili içerik metni telif hakkı kapmasında Magazin Kelebek'e adına aittir.
**İlgili resim ve objeler, telif hakkı içermeyen, sosyal medya hesaplarından, genel kullanıma açık ve telifsiz basın materyallerinden seçilerek kullanılmıştır.
***Videomuz da kullanılan müzikler Youtube, "Müzik Kitaplığı" üzerinden seçilmiş içerikler ve içeriklerden oluşmaktadır.
****Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Lütfen önerilerinizi, istekleriniz, düşüncelerinizi, youtube kanalımız ile ilgili her şey hakkında bizlere mail gönderebilirsiniz. Her konu hakkında, bizlerle çekinmeden iletişime geçebilirsiniz. (Please send us your suggestions, requests, thoughts, everything about our youtube channel. You can contact us without hesitation on any subject.)

MAİL ADRES : Magazinkelebekhelp@gmail.com

magazin haberleri,magazin kelebek,magazin,aşk,turkish serials,Can Yaman lover,girlfriend,Ferit Aslan,Demet Ozdemir Can Yaman,Can yaman new project,Can Yaman Europe,Can Yaman popular in Europe,Can Yaman Lynch initiative,Can Yaman welcome,Can Yaman Early Bird,Can Yaman new video,Can Yaman news,Sanem,Nazli,Albatros,Can Yaman,the king in Europe,C'è Posta per Te: puntate,C'è Posta per Te Can Yaman tweet,ceposta per te maria de filippi Can Yaman tweet,

Post a Comment

0 Comments