Advertisement

Projekt ENI - Encourage Involve Engage: CZECH TEAM ŠELA na ŠKODA HORAL MTB MARATHONU 9.-11.8. 2019

Projekt ENI - Encourage Involve Engage: CZECH TEAM ŠELA na ŠKODA HORAL MTB MARATHONU 9.-11.8. 2019 Videodokument z 5. setkání evropského projektu ENI – Encourage Involve Engage, který se uskutečnil 9. - 11. srpna 2019 ve slovenském Svitu na ŠKODA HORAL MTB MARATHONU.
.
Projekt s názvem ENI – Encourage Involve Engage je mezinárodní projekt financovaný z prostředků programu Erasmus + Sport. Vedoucím partnerem je sportovní asociace CROSSKOVÁCSI za Maďarska. Dalšími partnery je MTB klub Salzkammergut z Rakouska, Športový klub HORAL – ALTO ze Slovenska a náš Sportovní klub ŠELA SPORT, z. s.
Projekt, do kterého jsme se v lednu 2019 zapojili, se přímo dotýká činnosti, kterou děláme a to jsou MTB závody, jejich organizace se zaměřením na mladé dobrovolníky. Jedním z hlavních cílů projektu, ale i celého programu je podporovat mobilitu dobrovolníků, trenérů, manažerů a zaměstnanců neziskových sportovních organizací. V průběhu celého roku se budou partneři navzájem navštěvovat právě v době konání MTB závodů, vyměňovat si zkušenosti a získávat informace především o dobrovolnictví na těchto sportovních akcích.

První společné setkání proběhlo v únoru v rakouském Obertraunu, následuje setkání v květnu v Česku na námi pořádaném AUTHOR ŠELA MARATHONU, následně v červnu v Maďarsku (CROSSKOVÁCSI MARATHON), červenci znovu v Rakousku (SALZKAMMERGUT TROPHY) a v srpnu pak na Slovensku (ŠKODA HORAL MARATHON). Závěrečné setkání všech partnerů se uskuteční v říjnu v Maďarsku.

Projekt trvá do 31. 12. 2019 a má schválený rozpočet 55.325 EUR, který je rozdělený mezi všechny 4 partnery.

Podrobné informace o projektu ENI – Encourage Involve Engage:

2019

Post a Comment

0 Comments